promader, pomogłabym, ale skoro mowa o panach :roll: :P
polećcie dobrego gazownika w Warszawie
Zwiń
X
-
hika, jeżeli do silnika 1.6 zwykłęgo to na pewno nie
Cena sekwencji dobrej tzn dobre wtryskiwacze i reduktor/parownik to koszt ok 2,5tys zł.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112hika, jeżeli do silnika 1.6 zwykłęgo to na pewno nie
Cena sekwencji dobrej tzn dobre wtryskiwacze i reduktor/parownik to koszt ok 2,5tys zł.
Komentarz
-
-
hika, dokładnie tak. Jest to całość.
Ja Mondka serwisowałem gaz tutaj:
Auto Gaz Sławomir Wardak
Adres :
Instalatorów 9, Warszawa
Wojewódzctwo :
mazowieckie
Telefon :
(22) 846 68 88
i byłem zadowolony. Dobre ceny mają. zadzwoń to się dowiesz.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
hika, lukasz3112, ma rację. Dobra sekwencja jest do zrobienia w tej kasie. Natomiast marża i cena robocizny to już inna bajka. Są instalatorzy, którzy sami nie wiedzą ile mają wydrzeć. Również są i tacy co mają dobre ceny.
Ogólnie to jak w handlu. Markety mają niższe ceny na produkty, ale więcej ich sprzedają. Sklepy osiedlowe sprzedają mniej, ale drożej. Każdy jednak znajdzie swojego klienta. To samo dzieje się w branży LPG/CNG....nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lukasz3112hika, dokładnie tak. Jest to całość.
Ja Mondka serwisowałem gaz tutaj:
Auto Gaz Sławomir Wardak
Adres :
Instalatorów 9, Warszawa
Wojewódzctwo :
mazowieckie
Telefon :
(22) 846 68 88
i byłem zadowolony. Dobre ceny mają. zadzwoń to się dowiesz.
Potwierdzam,
dwa auta u nich przerobiłem na gaz, zero problemów, jeśli jakieś drobne mankamenty po instalacji występowały, to robili w zasadzie od ręki. Warto przyjechać wcześniej, od 7:30 to już mnóstwo taksówek oraz przewozów chce sie doczepić przy okazji, nie bacząc na kolejkęO serce dba DobryGrześWawa
TDI powered by MR-MOTORS
Komentarz
-
Komentarz